Op het gebied van zaaien kan loonbedrijf Dekker u diensten leveren om uw product goed te zaaien, en belangrijker, het goed groeien en grote opbrengst van het eindproduct. Hieronder ziet u een overzicht van de meest voorkomende werkzaamheden op het gebied van zaaien. 

Gras 

Wij kunnen voor u, naast zaaibed voorbereiding, deze ook inzaaien. Dit geld zowel voor gras, maïs als graan. Wij kunnen voor u gras zaaien met de 3.30 meter brede Twinseeder Demeter Classic 3000. Vaak voeren we deze bewerking uit in combinatie met een Massona rotorkopeg. Hiermee kunnen we in een bewerking het gras zaaien. Daarnaast hebben we ook nog diverse doorzaaimogelijkheden met betrekking tot graslandverbetering. Zo hebben we Vredo, Saphir en Köckerling doorzaaiers. 

Maïs 

Het maïszaad dat in het voorjaar weer in de grond moet, kunnen wij voor u zaaien, met een 12 rijer maïszaaimachine van Monosem. Het 12 zaaielementen hangen achter de tractor en de opslagtank voorop de tractor waar 1800 kg opslag, genoeg voor ruim 12 ha, in kan. Naast deze hebben wij een 3 meter brede schijveneg en met een groenbemester zaaifunctie, zodat wij na het hakselen ook de groenbemester voor u kunnen zaaien.

Graan

Ook graan kunnen wij voor u zaaien. Daarvoor hebben wij een 3 meter brede pijpenzaaimachine. Wij zien namelijk steeds meer dat agrariërs graan gaan bijvoeren aan hun koeien. Dit omdat hierdoor het melkvee veel meer eiwit binnen krijgt op een redelijk simpele en betaalbare manier.

Wilt u meer informatie? Bel of mail ons dan, en vraag naar de mogelijkheden.

  • Telefoonnummer:                               0546-862504
  • Mobiel:                                                 06-25038273
  • Email:                                                   Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.