Verharding op en rond uw bedrijf geeft een goede en nette uitstraling zoals u weet. Ook hierbij kan Loonbedrijf Dekker u van dienst zijn. Samen met gespecialiseerde stratenmakers als partner kunnen wij ook het straatwerk rond uw bedrijf voor u verzorgen. Een tweede tak van sport op het gebied van verharding is het leggen van Stel-Con platen, voor bijvoorbeeld uw kavelpad. Daarnaast kunnen wij ook u van dienst zijn met het aanleggen van sleufsilo's. Dit uiteraard in samenwerking met de leveranciers hiervan. 

Ook tijdelijke verharding tijdens verbouwen kunnen we voor u realiseren. Het aanleggen van een puinpad voor de aan en afvoer van materieel tijdens uw nieuw of verbouw is dan ook een klus die we regelmatig uitvoeren. 

Tevens zijn we actief in Berm en Sloot onderhoud zoals u weet. Ook daarbij komt een stukje verharding van rijgedeeltes om de hoek kijken. Zo komt het voor dat we bij smalle wegen het eerste deel van de berm aanvullen met gebroken puin, of is het plaatsen van grasklinkers noodzakelijk om de berm zoveel mogelijk intact te houden.  

Wilt u meer informatie? Bel of mail ons dan, en vraag naar de mogelijkheden.

  • Telefoonnummer:  0546-862504
  • Mobiel:                   06-25038273
  • Email:                     Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.