Ook het slopen van gebouwen kunnen wij voor u verzorgen. We hebben sloopervaring in het slopen van onder andere woonhuizen, stallen, schuren, bedrijfspanden, enzovoort, dus ook op dit gebied van alle markten thuis. 

Het materiaal waarmee gesloopt wordt is natuurlijk erg belangrijk om vakkundig en efficiënt te kunnen slopen. Zo hebben we uitrustingsstukken beschikbaar voor de mobiele kranen en de rupskraan. Denk hierbij aan een puinriek, trilblok, sorteergrijper, etc. Daarnaast hebben wij een aantal containers ter beschikking waarmee we ter plaatse direct het sloopafval kunnen scheiden om zodoende dit vervolgens snel en efficiënt af te kunnen voeren. Dit kan zowel met een trekker kipper combinatie als ook met een 8x8 vrachtauto gebeuren. Hierdoor kunnen we op allerlei locaties uit de voeten. Het sloopafval wordt afgevoerd naar sloopafvalverwerkers waarmee wij al een jarenlange relatie hebben opgebouwd in de afgelopen jaren. Bij het slopen van gebouwen komt ook vaak grondwerk kijken, en doordat wij gespecialiseerd zijn daarin, is dit een ideale combinatie. 

Wilt u meer informatie? Bel of mail ons dan, en vraag naar de mogelijkheden.

  • Telefoonnummer:  0546-862504
  • Mobiel:                   06-25038273
  • Email:                     Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.