Loonbedrijf Dekker BV. uit Vriezenveen, is in april 1999 opgericht door vader en zoon Dekker.

 

Logo oud
Het oude logo van Loonbedrijf Dekker

Vader Dekker heeft een melkveebedrijf, maar omdat hij meerdere zonen met het agrarische bloed in zich had gekregen, moesten er keuzes worden gemaakt. Daardoor is één zoon met het melkveebedrijf verhuisd naar Hoogeveen (Drenthe). Een andere zoon heeft een eigen mechanisatiebedrijf, genaamd “F.H. Dekker tractoren & machines”. Vader J.H. Dekker en de derde zoon H. Dekker zijn destijds onder de naam “Loonbedrijf Dekker” begonnen met het leveren van agrarische diensten.

Daarna is de ontwikkeling van het bedrijf heel snel gegaan.  Een jaar na de oprichting is het leveringspakket uitgebreid met grondverzet en kraanverhuur.  Het daaropvolgende jaar 2001 heeft er een overname plaatsgevonden. Loonbedrijf Bokdam uit Vriezenveen is toen door Loonbedrijf Dekker overgenomen. Daarbij zijn ook een aantal personeelsleden en een aantal machines overgenomen.  

De daaropvolgende jaren is het leveringspakket steeds verder uitgebreid. Naast agrarische diensten en grondverzet, heeft er een enorme ontwikkeling plaatsgevonden op het gebied van cultuurtechnische werken en in de groenvoorziening. Hierdoor heeft het bedrijf zich ontwikkeld tot een toonaangevend loonbedrijf in de grond, groen en infra, met een zeer compleet leveringsprogramma